Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/orceedu/public_html/radio/wp-content/themes/ken/framework/php/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/orceedu/public_html/radio/wp-content/themes/ken/framework/php/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 398

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/orceedu/public_html/radio/wp-content/themes/ken/framework/php/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 416

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/orceedu/public_html/radio/wp-content/themes/ken/framework/php/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 420

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/orceedu/public_html/radio/wp-content/themes/ken/framework/php/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 447

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/orceedu/public_html/radio/wp-content/themes/ken/framework/php/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 459

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/orceedu/public_html/radio/wp-content/themes/ken/framework/php/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 478

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/orceedu/public_html/radio/wp-content/themes/ken/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Star Wars: Најуспешно филмско деби на сите времиња | Radio Club 100

Star Wars: Најуспешно филмско деби на сите времиња

Почетна / Вести / Star Wars: Најуспешно филмско деби на сите времиња

“Star Wars: The Force Awakens” во режија на JJ Abrams го има најуспешното деби на кино благајните на сите времиња.

Филмот заработи 529 милиони долари од премиерните прикажувања речиси насекаде низ светот, освен во Кина, Индија и Грција.

“Jurassic World” го држеше претходниот рекорд за најуспешно премиерно прикажување во САД (208 милиони долари) и најуспешно глобално лансирање (524,9 милиони долари).

Само во САД филмот заработи рекордни 248 милиони долари. “Star Wars: The Force Awakens” постави нови рекорди и во Велика Британија (50.6 милиони долари) во период од 4 дена, Австралија (19.6 милиони долари), Русија (12.3 милиони долари) и Германија (27.5 милиони долари).

И ова може да ве интересира

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/orceedu/public_html/radio/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Оставете коментар