Орце Топ 20

Месечена листа на најслушани песни на одморите.

UK TOP 40

Дневна листа на најслушани песни во Велика Британија.

US TOP 40

Дневна листа на најслушани песни во САД.

BILLBOARD HOT 100

Неделна листа на најслушани песни според Billboard.

Official Singles Chart Top 100

Неделна листа на најслушани песни.

Big Top 40

Неделна листа на најслушани песни според CapitalFM.

MTV Adria Top 20

Неделна листа на најслушани песни според MTV Adria.

Мак Топ 5

Дневна листа на најслушани песни според Антена 5.