Нова ера за Radio Club 100

Радио Клуб 100 од септември 2015 со одлука на раководството на гимназијата станува дел од ИТ Секторот на СУГС Гимназија „Орце Николов“.

Орце Топ 20

Неделна плејлиста на најслушани песни, креирана од нашиот посветен тим.

Brit Awards 2017

Почнуваат подготовките за Brit Awards 2017.

Бараме спозорство!

Училишното радио „Клуб 100“ бара спонзорство со цел да може да ги оствари своите идеали да стане модерен и иновативен медиум преку кој младите ќе можат да ја изразат својата креативност.

ВЕСТИ

НАСТАНИ

НАШИОТ ТИМ

 • Бојан Каркалашев
  Бојан КаркалашевГлавен уредник

  Бојан е ученик од 3та година, кој се бави со веб дизајн и ужива да плива.

  Стил: pop, rock, dance, electronic, trap

  Фаворити: David Guetta, Avicii, The Beatles, Flo Rida, Martin Solveig, The Chemical Brothers, Tiesto, Bob Sinclar…

 • Брег Марковиќ
  Брег МарковиќУредник на содржина

  Брег е ученик од 3та година, кој го посветува своето време на интернет маркетинг.

  Стил: од се по нешто

  Фаворити: не одредено

 • Антониј Крстевски
  Антониј КрстевскиУредник на програма

  Антониј е ученик од 3та година, кој го посветува своето време на пуштање музика.

  Стил: од се по нешто

  Фаворити: Avicii, David Guetta, Sigala, Robin Schulz, Bob Sinclair, Kygo, Calvin Harris…

 • Сара Мирческа
  Сара МирческаИнформативна редакција

  Сара е ученичка од 1ва година, кој ужива во претставите и театарот.

  Стил: rock, punk, indie pop и jazz

  Фаворити: Radiohead, Panic at the disco, Melanie martinez, Billie holiday и The strokes