Нова ера за Radio Club 100

Радио Клуб 100 од септември 2015 со одлука на раководството на гимназијата станува дел од ИТ Секторот на СУГС Гимназија „Орце Николов“.

Орце Топ 20

Неделна плејлиста на најслушани песни, креирана од нашиот посветен тим.

Brit Awards 2017

Почнуваат подготовките за Brit Awards 2017.

ВЕСТИ

НАСТАНИ

НАШИОТ ТИМ

 • Раде Биковски
   Раде БиковскиГлавен уредник

   Раде е ученик од 4та година, кој се бави со музичка продукција.

   Стил: trap, funk, metal, rock, techno

   Фаворити: Post Malone, Travis Scott, Def Tones, Tundercap, Kendrick Lamar

  • Ања Цветкова
   Ања ЦветковаУредник на содржина

   Ања е ученичка од 3та година, која има голема љубов кон музиката.

   Стил: pop, trap, rap, house, techno

   Фаворити: Eminem, 2pac, Post Malone, Vini Vichi, Ariana Grande

  • Јасмин Рамковска
   Јасмин РамковскаУредник на програма

   Јасмин е ученичка од 1ва година, кој го посветува своето време на хип-хоп танцување.

   Стил: pop, hip-hop, rap

   Фаворити: Kanye West, Jay-Z, Travis Scott, Rihanna, Nicky Minaj