ОТВОРЕН ДЕН 2016 во СУГС Гимназија „Орце Николов“

Почетна / Настани / Во Македонија / Во Скопје / Во Орце / ОТВОРЕН ДЕН 2016 во СУГС Гимназија „Орце Николов“

Веруваме дека секој во себе носи некој талент, дозволете ни на да ви помогнеме да го откриете вашиот.
Учете во најдобрата гимназија во Скопје.

Ве покануваме, а воедно и очекуваме на Отворениот ден на СУГС Гимназија “Орце Николов” во сабота (07.05.2016) од 10 часот до 14 часот.

Насанот е организиран од Центарот за кариерно образование заедно со ИТ Секторот на СУГС Гимназија „Орце Николов“ – Скопје

И ова може да ве интересира

Оставете коментар

Radiohead band members, from left, Ed O'Brien, guitar, Jonny Greenwood, lead guitar, Colin Greenwood, bass guitar, Thom Yorke, lead vocalist, and drummer Phil Selwayan pose in their hotel room, Tuesday, May 13, 2008, in Washington. (AP Photo/J. Scott Applewhite)13094218_716614655145621_1180681273692034109_n[1]