Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/orceedu/public_html/radio/wp-content/themes/ken/framework/php/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/orceedu/public_html/radio/wp-content/themes/ken/framework/php/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 398

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/orceedu/public_html/radio/wp-content/themes/ken/framework/php/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 416

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/orceedu/public_html/radio/wp-content/themes/ken/framework/php/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 420

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/orceedu/public_html/radio/wp-content/themes/ken/framework/php/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 447

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/orceedu/public_html/radio/wp-content/themes/ken/framework/php/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 459

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/orceedu/public_html/radio/wp-content/themes/ken/framework/php/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 478

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/orceedu/public_html/radio/wp-content/themes/ken/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
ГАЛА ВЕЧЕР 2016 во „Орце Николов“ | Radio Club 100

ГАЛА ВЕЧЕР 2016 во „Орце Николов“

Почетна / Настани / Во Македонија / Во Скопје / Во Орце / ГАЛА ВЕЧЕР 2016 во „Орце Николов“

Оваа година, по трет пат во историјата на постоењето на СУГС Гимназија „Орце Николов“, ќе се одржи затворањето на „Денови на патронот“ и прославувањето 61 година од постоењето на оваа култна скопска гимназија. Ве покануваме на незаборавна свирка која започнува во 19:30 часот на 25.03.2016 година (петок), каде што заедно со 7 изведби на бендови од неколку гимназии од Скопје, ќе ги прогласиме „Деновите на Орце“ за затворени.

 

Бендовите кои ќе не забавуваат се:
• Џингова & co.
• Luka & Jakov
• String Road
• Contact 59
• Nate & Sons
• Црвена Ципела
• FFF
*Влезот е 50 денари.
Ќе бидат поставени и кутии за донации кои ќе бидат искористени за хуманитарни цели.
ДОЈДЕТЕ ДА БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАЈГОЛЕМАТА СВИРКА ШТО ОРЦЕ НЕКОГАШ ЈА ИМА ВИДЕНО!!!
За повеќе информации можете да ги контактирате организаторите на it@orcenikolov.edu.mk или на http://www.facebook.com/itorce


ЛИНК ДО НАСТАНОТ НА FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/1056803221009379

И ова може да ве интересира

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/orceedu/public_html/radio/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Оставете коментар

artworks-000141358519-tgb523-t500x500prince-2016-press-pic-supplied-2-credit-photo-to-Nandy-McClean[1]